1.cat.1 Presentació de Llengua catalana i Literatura, curs 2014-2015

BENVINGUTS AL NOU CURS ESCOLAR 2014-2015! Per tercera vegada consecutiva haurem de compartir coneixements, gaudir-ne i, en algunes ocasions, ens haurem d’aguantar. Un poc de tot, ja sabeu que aquesta és la realitat de l’estudiant i del professor. Hi ha moments de tot color. ESPEREM que hi dominin els moments de tons vius i, fins i tot, virolats. Això voldrà dir que teniu/tenim emocions i les sabeu/sabem gestionar. Que us heu tornat una mica més grans, més madurs?

Enguany, la novetat en el temari és la literatura, deixam l’Edat Mitjana i Decadència i passam a estudiar els principals autors del segle XIX, XX i XXI. Quant a la part de Llengua ampliam el temari del curs passat i incorporam l’aprenentatge de CV, models epistolars i textos administratius diversos, sense oblidar els jocs de paraules, les activitats creatives que puguin sorgir al llarg del curs que, al cap i a la fi, són les que perfilen l’enginy, tan important en la vida.

Sí, hem de ser cultes, però no avorrits, hem de saber donar voltes a les coses, a les idees; hem de saber embolcallar-les amb humor, subtil, molt subtil. En la subtilesa rau la intel·ligència, també en la ironia.

Aquesta serà la vostra programació, els vostres objectius…, però no serà l’únic aprenentatge del curs. O això esper!!!             M. Antònia Socias

PROGRAMACIÓ LLEGUA CATALANA I LITERATURA 4t ESO

OBJECTIUS MÍNIMS 

CRITERIS D’AVALUACIÓ

MATERIAL DIDÀCTIC

FULL DE CORRECCIÓ QUADERN CURS

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: